Over mij…

Erik van Workum, als creatieveling geboren op 19 december 1980 in Doetinchem. Na 24 jaar heb ik de Achterhoek verruilt voor het mooie Twente, waar ik met veel plezier met mijn vrouw en dochter in Enschede woon. Als kind hield ik me al bezig met tekenen en in mijn tienerjaren kwam de computer vaak in plaats van het potlood en papier. Al mijn hersenspinsels uitten zich in de mooiste creaties, op papier of op het beeldscherm. Met oog voor de kleinste details kijk ik naar de wereld, vaak ook door de zoeker van mijn spiegelreflexcamera. Als het aan mij ligt wordt van elke opdracht iets bijzonders gemaakt. Standaard of saai komt niet voor in mijn woordenboek.
Ik geniet van de mooie natuur, dichtbij huis of tijdens verre reizen. Ik hou van mensen om mij heen, de gezelligheid met vrienden en familie.

Interesses en portfolio…

Bestaan uit onder andere folders, posters, advertenties, kaarten, complete huisstijlen, websites, augmented reality, LEDboard animaties, filmen en monteren, portretfotografie, modefotografie, bedrijfsfotografie en nog veel meer.